Darbo dienomis 8:00-17:00 +370 699 62969
 
 
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn

Virtuvės technika internetu pigiau

Visi Išpardavimai
 
 
Visos naujienos Naujienos
 
 
Visos populiariausios prekės Populiariausios prekės
 
 
kpn
 
b-a.lt Facebook’e
Prenumeratos centras
Vakar gautų komercinių užklausų ir užsakymų skaičius:
167
Ačiū klausiantiems
Youtube Video apie mus
 
 

Virtuvės technika                                                                              

 

Virtuvės techniką sudaro puodai, keptuvės, duonkepės, virtuviniai kombainai, kavamalės, mėsmalės, viduliai, mikseriai, sumuštinių keptuvai, vaflinės ir kita virtuvės technika.

 

Kavamalės yra naudojamos jau nuo senų laikų. Kavamalės gali būti rankinės arba elektrinės kavamalės. Vienos kavamalės veikia malūnėlio principu, kitos girnų.

 

Jeigu rankinės kavamalės yra kokybiškos, tai jos paprastai būna ilgaamžės. Korpusai ir stalčiukai kavai paprastai būna pagaminti iš medienos, o malimo mechanizmas iš ketaus. Šios kavamalės atlieka savo darbą kur kas geriau nei elektrinės kavamalės. Taip yra todėl, kad malama kava negali per daug sušilti, kitaip aromato eterinės medžiagos išsiskiria ir išgaruoja.

 

Elektrinės kavamalės gali būti malūnėlio tipo arba girnų tipo kavamalės. Malūnėlio tipo kavamalėmis kavos pupelės yra malomos spaudžiant prietaiso dangtelį. Šios kavamalės paprastai būna pigesnės už kitas kavamales. Dėl kavos pupulių įkaitimo dažniausiai yra prarandamos kavos aromatines medžiagos. Taip yra todėl, kad malama kava negali per daug sušilti, kitaip aromato eterinės medžiagos išsiskiria ir išgaruoja. Girnų tipo kavamalėms nereikia laikyti dangtelio. Pakanka laikmačiu nustatyti, kiek kavos pupelės bus malamos bei sumaltos kavos rupumą - nuo stambaus filtruotai kavai iki smulkaus ekspreso. Šio tipo kavamalės yra perkamos rečiausiai.

 

Taigi perkant kavamales reikėtų atkreipti dėmesį į galingumą, kavos dėklo talpą, kavos rupumo reguliatorių, malimo mechanizmą, porcijų reguliavimą, kavamalės korpuso medžiagą ir kita.

 

Kuo smulkiau sumalta kava, tuo didesnį jos paviršių apima vanduo. Vadinasi, smulkesnis malimas kavos kiekio atžvilgiu yra ekonomiškesnis.

 

Šiais laikais namuose galime rasti ne vieną keptuvę, kuri skiriasi savo dydžiu, savybėmis, pagaminimo medžiagomis ir kita. Nuo keptuvės savybių priklauso ne tik gaminamo patiekalo skonis, bet ir estetinė išvaizda, maistinės savybės ir nauda organizmui ir kita.

 

Keptuvių dydžiai gali būti labai skirtingi 18, 20, 22, 24, 26, 28 centimetrų skersmens keptuvės ir kita. Keptuvės dydis priklauso nuo tai keliems žmonėms žadate gaminti maistą. Taip pat reikėtų atsižvelgti ir į kaitvietės dydį: naudojant didelę keptuvę ant mažos kaitvietės, maistas viduryje ar šonuose lengvai pridega, o kitose vietose lieka neapkepęs. Keptuvės rankena gali būti su pritvirtinta arba nuimama rankena. Keptuvė su nuimama arba karščiui atsparia rankena patogi tuo, kad ją galima panaudoti ir orkaitėje. Keptuvę su nuimama arba metaline rankena galima bus patalpinti į labai aukštos temperatūros orkaitę.

 

Kokybišką maisto gaminimą nulemia keli pagrindiniai rodikliai: tai keptuvės įkaitimo temperatūra, šilumos išlaikymas, šilumos tolygus pasiskirstymas bei paviršiaus slidumas, nuo kurio priklauso kepinių prikepimas prie keptuvės paviršiaus.

 

Keptuvių pagrindui naudojamas ketus, nerūdijantis plienas, plienas, aliuminis. Dengimui naudojamas teflonas, keramika, akmens masė, titanas, titano keramika.

 

Taigi virtuvės techniką galite rinktis iš plataus asortimento, skirtingų išmatavimų, spalvų, gamintojų, kainų, dizainų ir kita.

 

Jeigu nežinote, kokią pasirinkti virtuvės techniką, tai galite padaryti tiesiog pasikonsultavę su šios srities specialistu, konsultantu.

 

Taigi virtuvės techniką rinkitės tik patikimų gamintojų, kurie suteikia garantiją ir kita.

 

Virtuvės techniką galite greitai išsirinkti ir užsisakyti tiesiog internetu, nes čia galite rinktis iš plataus asortimento, nereikia gaišti laiko važinėjant į parduotuves, galima sutaupyti pinigų ir laiko.